O nas

Podjetje Eformat d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011 kot podjetje, specializirano za: celovite rešitve površinske obdelave kovin ter plastike, dobave usmernikov za zagotavljanje velikih moči v elektrokemijskih procesih, dobave industrijskih elektromehanskih in elektronskih komponent ter kablov.

Podjetje Eformat d.o.o. ima sedež v Ljubljani, Slovenija in podružnico v Klagenfurt am Wörthersee (Avstrija). Zaradi dobre strateške lokacije smo sposobni podpirati stranke po vsej Evropi.

Do danes smo uspešno vnesli veliko število različnih aplikacij, kjer našim strankam posredujemo naše ideje in rešitve.

S spoštovanjem,

Albin Reven

Direktor

Poslanstvo, vizija in vrednote

Naša glavna usmeritev in konkurenčna prednost je dejstvo, da smo podjetje z visokimi etičnimi standardi, profesionalnim odnosom, z zavezanostjo k izgradnji strateških in trajnostnih partnerstev.

Želimo zagotoviti našo predanost ohranjanju temeljnih načel pravičnosti, poštenosti in zdrave pameti, ki so srce filozofije, vrednot in korporativnih standardov družbe. Močna poslovna etika je osnova za vse naše odnose z zaposlenimi, strankami, partnerji, konkurenti, dobavitelji in sodelavci.

Ohranjanje teh vrednot in poslovne etike je odgovornost, ki pripada vsem nam, in zagotavljamo, da so vključene v celotno organizacijo prek naših vrednot in kodeksa poslovne etike.

Naše temeljne kulture in vrednote vključujejo:

  • Usmerjeni k strankam: V poslu zagotavljamo vrednost svojim strankam.
  • Integriteta: V našem poslovanju bomo vedno transparentni.
  • Strast do odličnosti: Potrudili se bomo, da bomo naredili razliko.
  • Osredotočenost na ljudi: Uspeh našega podjetja bodo določili naši ljudje.
  • Inovativno reševanje problemov: Ponosni smo na našo sposobnost reševanja problemov naših strank.
  • Timsko delo: Timsko delo je temelj našega poslovanja.