Zastopstva

Smo uradni distributer za:

mac-dermid-coventya

MacDermid Enthone Industrial Solutions proizvaja kemikalije za vse aplikacije površinskih premazov, vključno s čiščenjem, aktiviranjem, posvetljevanjem, elektro in kemičnim nanašanjem, fosfatiranjem, proti temnenju in zaviranjem rje. Naši izdelki izboljšujejo vzdržljivost in estetiko tako kovinskih kot plastičnih površin. Končne uporabe za naše tretmaje vključujejo vesoljsko, avtomobilsko industrijo, elektroniko, luksuzno blago, nafto/plin in sanitarno opremo.

V teh panogah je MacDermid Enthone partner v dobavni verigi, ki vašemu podjetju doda vrednost. MacDermid Enthone Industrial Solutions je poslovna enota družbe Element Solutions Inc (NYSE: ESI). Element Solutions Inc in je vodilno podjetje za posebne kemikalije, katerega podjetja dobavljajo široko paleto rešitev, ki izboljšajo izdelke, ki jih ljudje uporabljajo vsak dan.

Več o MacDermid Enthone Industrial Solutions najdete na njihovi spletni strani www.macdermidenthone.com.

logotip-kraft-powercon

Zračno in vodno hlajeni usmerniki KraftPowercon FlexKraft™ zagotavljajo vrhunsko enosmerno napajanje in zmogljivost za zahtevna industrijska okolja. Usmerniki, zasnovani za neprekinjeno delovanje 24/7 v težkih pogojih, vključujejo edinstvene lastnosti, kot so modularni sistem, več izhodov, nadgradljiva moč in varno delovanje.

S svojo modularno zasnovo in izhodom v razponu od 0–120 V in 0–48.000 A, ter številnimi možnostmi krmiljenja nudimo prilagodljivost, da zagotovimo najboljšo rešitev za izpolnitev vaših najzahtevnejših procesov in aplikacijskih zahtev.

Več o Kraft Powercon najdete na njihovi spletni strani www.kraftpowercon.com.

Ukvarjamo se tudi z zastopstvom in veleprodajo elektromehanskih in elektronskih komponent.

Zaradi široke izbire svetovno znanih proizvajalcev v našem programu lahko ponudimo elektromehanske in elektronske komponente za vse namene.

Ponujamo:

  • Elektromehanske komponente: konektorji, stikala, kabli…
  • Pasivne komponente: upori, kondenzatorji, dušilke, transformatorji…
  • Aktivne komponente: mikroprocesorji, programabilna digitalna logična vezja, analogni IC…

Lokacija v Ljubljani / Črnuče je odlično povezana s cestno infrastrukturo, kar nam omogoča tudi fizično povezavo s podjetji po celi Sloveniji.